Oldaltérkép | E-mail
Kegyelem Alapítvány  
 
Gyorslinkek
   
Rólunk
   
 

Szeretettel köszöntünk a Kegyelem Alapítvány honlapján!

 

A Kegyelem (KEresztyén GYErmekevangelizáló és LElkigondozó Misszió) Alapítványt elkötelezett gyermekmunkások hívták életre azért, hogy baptista, vagy egyéb háttérből származó gyermekek számára tolmácsolja az Örömhírt.

Az Alapítvány 2014-ben szervezte 30. táborát! Jogelődje tartotta 1985-ben az utóbbi évtizedek első baptista gyermektáborát Tahiban.

Tapasztalt munkatársaink három évtizede szerveznek gyermekevangélizációs alkalmakat, látogatnak nevelőintézeteket, tartanak gyermekmunkás-továbbképző tanfolyamokat.

Rólunk bővebben, személyesebben A csapat menüpontban olvashatsz. Az idei táborról a Tahi 2018 menüpontban találsz információkat, míg az előző évekre a Táborok menüpontban tekinthetsz vissza az élménybeszámolók és képek alapján.

Amennyiben érdeklődsz munkánk iránt, írj bizalommal a kegyelemalap@gmail.com címre, vagy hívj minket a +36-20/770-5631-es (baptifon) telefonszámon! Postacímünk: Kegyelem Alapítvány, 2141 Csömör, Mária u. 1.

Várunk nyári táborunkba táborozóként vagy munkatársként !!! Minden részletet megtalálsz a honlapon, de ha további kérdéseid lennének, fordulj az Alapítvány helyi képviselőjéhez, vagy küldj e-mailt: kegyelemalap@gmail.com

 

 
     
 
Kegyelem Alapítvány| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by