Oldaltérkép | E-mail
Kegyelem Alapítvány  
 
Tahi 2018
Tahi 2011.
Tahi 2010
Mátrafüred-Sástó 2009
Tahi 2008
Tahi 2007
Gyorslinkek
   
Tahi 2008
   
 

 Milyen volt a Kegyelem Alapítvány 2008-as tábora?

Lássuk, hogy érezték magukat a táborozók!

[Névetelen]

Nagyon jó volt a tábor, ez a hét volt az egyik azok közül, amikor a legjobban éreztem magam. Rengeteg program volt, talán még egyik évben sem volt ennyi, ennek köszönhetően nem volt alkalmunk unatkozni. Ebben az évben már bemerítettként jöttem, s jobban odafigyeltem Isten Igéjére és lelkileg teljesen feltöltődtem a tanításokon és a szobában zajló áhitatokon. Az én szobámban csupa jófej lányok voltak, rengeteget hülyültünk. De esténként komolyabbra fordítva a szót nagyon tartalmas beszélgetések zajlottak.

Reggelenként 7-kor volt az ébresztő, majd reggeli tornára siethettünk - legnagyobb örömünkre. Ott kinyíltak a csipáink, majd ezután már frissen visszatérve a szobába rendet próbátunk rakni, már csak azért is, mert zizit (a hét "pénze") lehetett kapni a szobarendért. Csapatokra voltunk osztva és a zizit a csapatnak gyűjtöttük. A hét utolsó teljes napján táborzáró túra volt, ahol különböző állomásokon kellett ügyeskedni, pontokért. Itt számított sokat a zizi is.

Minden nap sokat énekeltünk, beszélgettünk és Isten Igéjére figyelhettünk. Egyik nap énekverseny is volt, itt a különböző tanítói csoportok mutathatták meg énektudásukat a választott és a kötelező ének eléneklésével, ez is nagyon jó volt.

Szombat este Igehirdetés és Úrvacsora volt, majd utána a tábortűz körül énekeltünk.

Örülök, hogy eljöhettem - remélem, jövőre is lesz rá alkalmam.

Heni

Idén, 2008-ban Dávid életével foglalkoztunk. Megtudhattuk, hogy, ha Istenre bízzuk életünket és dolgainkat, Ő megsegít. Erről szóltak az aranymondások is a héten, pl. "Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert Ő munkálkodik"

Bevallom őszintén, hogy még az utolsó pillanatig sem volt kedvem jönni, de mér az első nap elcsitult ez a rossz hangulat. A szobában 12-en aludtunk, és egy nagyon jó társaság alakult ki.

Délelőttönként tanítás és éneklés, délutánonként változatos gyerekprogramok sok meglepetéssel. Amikor a heti program a kezembe került, csak azt láttam, hogy mindennap meglepetésvendég, meglepetésporgram. Elég sokszor meglepődtem :)

Voltak programok, amik épp a kicsiknek szóltak, de "nagy" szemmel nézve jó volt látni, hogy leköti a kicsiket! Számomra ez a tábor egy lelki feltöltődés volt, és remélem, jövőre is el tudok majd menni.

És te, eljössz?

Zita

Ez volt a 13.hét, amit itt töltöttem. Hétfőn jó volt találkozni a barátokkal, kedden sokat sportoltam (kosaraztam, ping-pongoztam), amit nagyon élveztem. Szerdán a pólófestés mindenkit elszórakoztatott. Nagyon jó volt a társaság, jókat nevettünk, beszélgettünk. énekeltünk. Csütörtökön a tanítás egy réten volt, nagyon sok tartalmas dolgot hallhattunk. Az igevers is nagyon megfogott: Példabeszédek 17:17 "Mindig szeret a barát, de testvérré a nyomorúságban válik." Pénteken az énekverseny nagyon jól sikerült, nagyon élveztük. A hárfaművész fimzenéi is tökre tetszettek.

Szombaton csapatommal előadtuk a kampánydalunkat, ami hatalmas sikert aratott. A táborzáró túra is nagyon jól sikerült, harmadikok lettünk! A szobában tök jókat nevetgéltünk, hülyültünk, nem untuk magunkat. Ping-pongban megtanultam lecsapni, kosárban kötényt kaptam, de azért az egészet nagyon élveztem.

A szombat esti Ige Lukács evangéiumából nagyon megérintett, elgondolkoztatott. Együtt Úrvacsorázni a többiekkel nagyon jó érzés volt és Istennel rendezve a dolgokat felszabadultan örülhettem.

Összességében egy nagyon jó hetet töltöttünk együtt. A szerda esti vendégeink szavait idézve: BRM, BRM - BIP, BIP - BRM, BRM - BIP, BIP, BIP :)

Pálma

Ez volt a negyedik alkalmam Tahiban. Nem olyan nagy izgalommal vártam, mint a múlt évben, de tudtam, hogy az Úr tartogat számomra is biztos valamit. A hét elején voltak kérdéseim, de az aranymondások által a választ megkaptam. Lelkileg is sokat jelentett ez a tábor és nem utolsósorban sok új embert ismertem meg és a programok a csapatot is összekovácsolták. Szombaton volt az első Úrvacsorám. Tahiban tértem meg, így ez igazán nagyon jó volt.

Aki gondolkodik azon, hogy eljöjjön-e vagy sem, azt csak bátorítani tudom, mert egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhat.

Zsófinak: TIKTIKTIK :)

SZ.A

Nagyon jó volt az egész hét. Talán ideáig idén volt a legtöbb program és vendég. Többek között volt egy színdarab, amit Kalocsáról jövő vendégek adtak elő és nagyon jó volt a végkicsengése, habár az elején többekkel azt gondoltuk, hogy mennyire gáz...

A szobánkban nagyon jó volt a hangulat és az esti és reggeli áhitatok alkalmával is nagyon jó és tartalmas beszélgetések is kialakultak, de közben mindig vidámak voltunk.

Voltak még minden délelőtt tanítások, ami korcsoportonként voltak tartva, így ez is mindig elég személyes lehetett, este pedig közös (egész tábor) tanítások voltak.

Mindent egybevéve nekem ideáig ebben az évben volt itt a legjobb és most kaptam a legtöbbet lelkileg.

Remélem, jövőre is el fogok tudni jönni és találkozhatok újra ismerősökkel és megismerhetek másokat is.

[Névetelen]

Idén harmadszorra táboroztam Tahiban.

Élményekben, nevetésekben gazdag volt.

Jók voltak a játékok, kevésbé jók az ételek.

Igazán mély lelki beszélgetések is voltak.

A legjobb a táborban az utolsó este volt: az Úrvacsora.

Voltak jópofa, vicces és komoly előadások is.

Ami igazán lefárasztott a későn fekvésen kívül, az a táborzáró túra volt.

A szobában szinte mindig emelkedett volta a hangulat, kivéve az áhitatok alatt.

Én nagyon élveztem ezt a hetet, és mint egy pillanat elrepült.

Voltak szomorú, megható és örömteli pillanatok is!

[Névetelen]

Idén nyáron Tahiban táboroztam.

 
     
 
Kegyelem Alapítvány| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by