Oldaltérkép | E-mail
Kegyelem Alapítvány  
 
Tahi 2018
Tahi 2011.
Tahi 2010
Mátrafüred-Sástó 2009
Tahi 2008
Tahi 2007
Gyorslinkek
   
Tahi 2010
   
 

Milyen volt a Kegyelem alapítvány 2010-es tábora?

Lássuk, hogy érezték magukat a táborozók!

Jó volt a sok lelki program, főleg a töménytelen éneklés, amik nagyon szépek. Az étel is finom. Szerintem túl hamar van az ébresztő, egy fél órával jó lenne később, és szerintem többen lennénk a reggeli tornán, ha legalább 10 perccel később kezdődne felkeléstől számítva. A tanítók, fiatalok, gyerekek mindannyian kedvesek.

Összességében: Minden nagyon jó volt!

Szerintem nagyon jó volt a tábor, főleg, hogy tanulhattunk új éneket és hogy üvegből csinálhattunk nyakláncot, meg az élőcsocsó is jó volt + a bálnacsúszda.

A kifogásom meg az, hogy elvettek tőlem 3 tahifot (tábori fizetőesztköz), és nem adták vissza.

A bibliaórákon én az 5-6-osokkal voltam. Ott nagyon sok dolgot tanultam meg tanultunk.

Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy eljöhettem. Legjobban a kenuzás tetszett. Remélem, máskor is eljöhetek!

Bár én már meg vagyok térve, mindig sokat tudnak nekem mondani ezek a hetek. Istenhez mindig közelebb kerülök, és lelkileg is feltöltődhetek, amire nagyon nagy szükségem van a mindennapokban.

A hangulat is nagyon jó volt, jó társaság jött össze. A kenuzás és a Rám-szakadék megmászása is egy nagyszerű élmény volt.

Az egész héten lehetett érezni Isten jelenlétét.

A 2010-es táborba nem nagy lelkesedéssel indultam, de ahogy az lenni szokott, ez megváltozott.

Sokszor mondjuk, hogy mennyire áldott egy hét volt, és ez valóban az volt. Nem csak a különleges szakadékbeli túra, vagy hajókázás és délutáni programok miatt, hanem a legegyszerűbb „Kalózok” előadások vagy tanítások végett is.

A szúnyogok ugyan jócskán megcsappantották vérállományunkat, de ezért a hétért nem megérte?

Olyan emberekkel kerültem egy szobába, akik mind építőleg hatottak rám, segítőkészek és nagyon szerethetőek. Az esti áhítatok alkalmával úgy éreztem, hogy egy csomó kérdésemre választ kaptam, ezért hálás vagyok Istennek a Tündiért. Barátságok szövődtek, amiből hajnalig tartó beszélgetések lettek.

Az idei Tahi felejthetetlen marad számomra.

Tahi a maga hangulatával újra elvarázsolt: Ez a hét nekem minden évben a lelki felüdülést, a békét jelenti! Ez az életemben a „béke szigete”!

A tanításokon nagyon sokat kaptam lelkileg. Mindig szólt hozzám az ige! A programokon is jól éreztem magam, de sokszor koromon alulinak találtam. Kedvencem az énekverseny és a „Kalózok” jelenet volt. A kaja... Hááááát! Jobb, mint volt, de még fejlődhetne!

Hálás vagyok a tanítóknak, a szervezőknek a nagyon sok munkáért, és tudom, hogy Isten megáldja, amit tesznek, mert rajtuk keresztül nagyon sok ember tért meg, köztük én is!

Köszönök mindent, és csak így tovább! Jövőre is jövök! Lelkileg újra erős vagyok és ezért Istené a dicsőség!

 

 
     
 
Kegyelem Alapítvány| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by